tisdag 17 februari 2009

Djärva förslag - trötta reaktioner

Idag presenterar moderaternas arbetsgrupp mot utanförskap och segregation sin rapport till partistyrelsen och i samband med detta publiceras en artikel i DN debatt. Bland förslagen finns:
  • Den som får sin asylansökan avslagen ska lämna landet.
  • Möjligheten att välja eget boende finns kvar men leder till lägre ersättning.
  • Medborgarskap som givits på felaktiga grunder ska kunna återkallas.
  • Grundläggande kunskaper i svenska är ett rimligt krav för medborgarskap i Sverige.
Reaktionerna från vänsterhåll är lika tröttsamma som de är förutsägbara. Moderaterna anklagas för att ta över Sverigedemokraternas politik. Jag tror det är precis tvärtom. Tydliga regler gör att fler människor känner sig tillfreds med vår invandringspolitik. Det stärker det öppna Sverige - inte tvärtom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glad att se att de riksdagspartier som sitter i regeringen vågar ta tag i denna fråga.
Tröttsamt är det att vänsterblocket inte vågar säga själva vad de tycker och tänker utan svänger efter massorna.
Invandringen har gått för långt i Sverige då man knappt vågar flagga med svenska flaggan utan att bli kallad för rasist och nazist. Det är skrämmande rent sagt.
Jag ser mer andra länders flaggor på min gata men hissar jag min Svenska flagga så har jag ägg på min dörr. Inte kastar väl vi svenskar ägg på andras dörrar om de flaggar ett annat lands flagga? Gör vi det?

Mike sa...

Sveriges problem beror på oansvariga politiker som begår landsförräderi genom att ge bort våra statsfinanser och inte invandrarna.

Man gav 2500 i medlemskap till polska missilskölden.
1500 miljarder till bankirfmailjerna i finanskrisen.
250 miljarder i bonusar.

När man tar hand om sitt land och genom innovativt nytänkande skapar en god grund så får man mycket invandring och överskotts Bnp vilket tillåter en bättre välfärd för alla.

När man inte tar hand om sitt land får man det motsatta.

Det är väl uppenbart vilka som blir lidande när ekonomin finns för den inhemska befolkningen och kunna kliva på karriärstegen på fabriksarbetarens bekostnad ( Vilket nästan uteslutande en garanterad majoritet var invandrare på 70 - 80 talet. Och nu när ekonomin krisar så ska man belasta dem igen.

Missämjan och lögnerna utnyttjas flitigt av Horungarna till politiker och en ond cirkel är skapad av en politiskt omedveten befolkning utan självinsikt.

Vad ska man säga ,,Mina landsmän är grundlurade och generellt sett relativt Naiva,ytliga,opersonliga,Indoktrinerade , trångsynta och politiskt totalt omedvetna.

Så ska jag framföra mitt land i framtiden Hurra vad fint.

Men Hallo SLAV BEFOLKNINGEN.

Lite Civilkurage tack,, bränn riksdagen till en början.

Nja Nej föressten ni kanske gillar och ha en hitler riksdag som demonterar vad våra förfäder stred för och byggt upp under århundraden , därtill infört samma typer av kontrolmekansimer som var hitlers mål.

En sak håller jag med om,,När man ta in folk,, Se Till Att Dom iallfafall Kan BASICS om det inte är i humanitärt syfte.

Men varför skulle man ,, Det ligger ju inte i intresset hos en statsmakt som är ute efter kontrol genom att söndra och härska.

Devide and conquer.

Jag kom till sverige på 70 talet som 3 åring och är 33 idag.
Min far var en ingenjör som jobbade med statliga stora project utomlands.
När vi kom till landet fick min far jobb på Beckersförgtillverkning av arbetsförmedlingen med löfte om att om han jobbade där i 6 månader skulle han få ett jobb som passade hans kompetens.

På arbetet föll han ner i en cistern med lösningsmedel och blev sjuk , inte ett enda hårstrå växte på hans kropp sedan den dagen.
När han kom tillbaks till arbetsförmedlingen för sitt lovade ingenjörsjobb fick han höra ,, slutar du på beckers blir du arbetslös resten av ditt liv.
Sen fick han packa kartonger på 3M.
Kom hem varje dag sent med sår i händerna efter ha skurigt sig pga stressen vid bandet då han jobbade akord.
1 arbetande och 5 pers i hushållet.
Jag ville ha en cyckel så vi gick till sociala där sa assistenten att dom skulle dra av summan 300 kr från min fars lön.
Sedan blev jag och mina bröder skuldsatta genom att få en massa amalgam inborrade i käften.Morsan fick en bihålleinflammation,, läkaren klassade hennes värk som en orsak på shitzofreni och medecinförgiftade henne med en medicinering som krävde ett piller varje 24 timmar.Läkaren hade skrivigt ut 1 piller varje timme.
Tokförklara morsan gör farsan sjuk omhänderta barnen och gör dom till goda slavar.Farsan tog med morsan utomlands där hon fick en antibiotika kur och blev frisk.

Att vara uppväxt med flera kulturella bakgrunder har gett mig den fördelen att inse att.

Regereingen är kriminell och folket är lurade och självhatande naiva passiva människor som lever i sin bubbla och inte bryr sig så länge dom har det gott ställt själva.

Jag skulle klassa mitt land som ett bortskämt land och mer därtill om jag ska jämföra vissa segment inom den kulturella ramen.Men såsom så mycket annat så hittas fördelar och nackdelar överallt.
Om jag kunde skulle jag helst bo på en egen Ö med mina polare som insett att jorden är rund,

Mina kulturella skillnader fick mig ochså att inse att brott finns pga MISSÄMJA och Falsk kunskap
(Brist på självinsikt =Skolan).Detta vet jag då jag själv inte alltid varit en korggosse. Men hårda livet har varit nyttigt för mig och vara lite huligan det gav mig perspektiv på livet och gjorde mig handlingskraftigare.

Så nu står inte jag och tittar på bra om en kriminell person påverkar mitt liv. som exempelvis våra politiker.
Eller ssom så mång aandra indoctrinerade människor går förbi hjälpande eller behövande eller konflikter utan att ge en hjälpande hand, sen undrar folk varför ingen reagerar när hemska brott begås öppet.
Det är som buddha sa, Dom upplysta andarna följer tjuven och dom mörka följer den upplyste lol hahaha.

För fanns mer civilkurage då hade man dueller och använde nävar och stidskonster.
Nu använder man lögner och propaganda och sin egen världsbild som man påtvingar andra,kallar kritikern för bakåtsträvande och allt baserat på en indoktrineras icensatt teater som man gärna vill kalla vid namn demokrati men som igentligen är en kromokrati.

Att felaktiga grunder ska vara en orsak till deportering är SJÄLVKLART fattar väl vemsomhelst.
Så varför kommer frågan upp överhuvudtaget.
Om man inte ska sponsra rasismen lite till sin hitleragenda så hatet byggs upp och man får fler frivilliga i sin framtida yrkesarme där man i afghanistan mm ska mörda folk i jakten på oljepipelines som ska gynna några rika stofilers familjer.

Pass på ideologisk rasism och fattigdom och okunskap.

Stavar som en råtta men får gå.

DIREKT DEMOKRATI FUR ALLE