måndag 20 april 2009

Sorgligt FN-spektakel

Direkt efter FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon invigningsánförande i Geneve skall världens mest kände antisemit Mahmoud Ahmadinejad tala. Och detta skall vara en antirasistkonferens!

Självfallet borde Sverige ha gjort som Polen, Nya Zeeland, USA, Nederländerna, Australien, Kanada, Israel, Italien etc och bojkottat mötet i sin helhet. Men att enbart representeras med en diplomat är ett ovanlig tydlig signal för att vara Sverige. Det får räknas som ett steg i rätt riktning.

Socialdemokraterna tycker som vanligt att rasism inom FN inte är nåt att yvas över och upprörs istället av att ingen minister representerar Sverige.

3 kommentarer:

Bosse W sa...

Schweiz borde omedelbart sätta Ahmadinejad i fängelse, utan att han hinner passera Durban II.
Släng bort hyckeln, sventsa igen dörren, mura igen med 10 meter betong.

Vips har vi en bättre värld. Men problemet skulle kvartså: IZLAM som ordnar konferensen på Hitlers födelsedag idag.

Skammens dag. Sverige borde åka hem direkt.

Kraxpelax sa...

Sveriges officiella ståndpunkt är nu således att rasism skall vara ett exklusivt privilegium för Israel. Det är en skändlighet utan dess like, och en kastastrof för svensk utrikespolitik, som i ett slag blottställer landet för ökad risk för terroratacker plus skarpt förvärrar den mot helt oskyldiga svenska judar riktade hotbild, som allvarlig belastar desa med ökande kostnader för skydd och säkerhet. SKAM åt folkpartiets hönshjärna Birgitta Ohlsson som i synnerhet prisat detta sabotage mot Sveriges nationella intresse.

Alliansregeringen framstår alltmer som USA-imperialismens och den internationella sionismens lydiga lakejer. Det äör i högsta grad en fara för landets folk och säkerhet.

Heder åt det stolta Iran som har mod att stå upp mot det porrfördärvade västerlandes hyckleri!

- Peter Ingestad, Solna

Second Opinion sa...

Jan Eliasson, före detta ordförande i FN:s generalförsamling, kritiserar EU-delegaternas uttåg i en intervju med Second Opinion. "Jag har aldrig varit med om en sådan sak under min tid på FN," säger han och kritiserar att medierna inte problematiserat frågan mer. Läs artikeln på www.second-opinion.se, lyft den gärna och skriv egna inlägg.
MVH Second Opinions redaktion