fredag 6 mars 2009

Ilmar Reepalu måste vara stolt

Det borde handlat om en tennismatch mellan Sverige och Israel. Det borde således inte vara ett ämne för denna blogg. Men sporten har tyvärr hamnat i skymundan.

Publiken nekas inträde, olagliga demonstrationer ges fritt spelrum. Nazister skall åter demonstrera sitt judehat. Man måste vara blind om man inte ser hur antisemitismen firar en högtidsstund i Malmö denna helg.

Ilmar Reepalu har nu stöd från nazister, antisemiter, rasister och anhängare till terroristorganisationer. Jag undrar hur det känns?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Reepalu? En krypto-nasse av värsta sort! NÖFF - NÖFF

Viktor sa...

Herregud, vad korkat inlägg från din sida, den patetiska högern gör allt som står i dess makt för att misskreditera demonstranterna. Det är en helt fredlig demonstation som annordnas imorgon med en frontman från Vänsterns Studentförbund som huvudarrangör. Några nazister kommer givetvis inte att tillåtas i marschen, är du verkligen så korkad? I övrigt så är det härligt med politiker som protesterar mot mördarstaten Isral, tröttsamt med knähundar likt dig själv!

Markus sa...

Nu är Mats Nilsson ute på djupt vatten. Den största rasismen och terrorn står ju ändå Israel för.
Det verkar vara så jävla synd om Israel för att en DC-match i tennis ska spelas utan publik men bryr du dig ens om palestinerna?

Jag vet du helst sett att Sverige - precis som USA och Kanada bl.a. ignorerat Isreals bombningar av Palestina och snyggt och prydligt lutat er tillbaka och fortsätta driva eran "slicka-USA-i-röven-politik"

Avståndet till folkmordet måste ädnå tas, hårt va?

Mats G Nilsson sa...

Lycka till Viktor och Markus när ni fr o m nu skall demonstrera mot idrottsmän från alla tänkbara diktaturer och andra länder som begår folkrättsliga brott. Gör ni inte det så avslöjas era egentliga syften.