måndag 22 februari 2010

Mitt enda TV-framträdande

Man är aldrig så populär som när man inte vill vara det. Valde imorse att vara med i TV4 nyhetsmorgon för att direkt svara på frågor och därmed ge min version. Det var första och sista TV-intervjun i ämnet. Se via länk.

2 kommentarer:

Lave sa...

Finfin intervju, det gjorde du bra. Om Moderaterna och Alliansen nu förlorar valet, så har vi ju en klockrent analys. De få personer som valde att ringa DN/Expressen och "avslöja" medlemsvärvning i Tenska Rinkeby begick så klart högmålsbrott. Partiet ska skademinimera och rensa bort frågan. Alltså måste några huvuden fall. Inget att hänga lätt för och politikens väsen. Men om nu Moderaterna förlorar valet, så vet alla att några personer inte var lojala, utan drev egna agendor. partiet valde en enklast och fegast möjliga linje. Vinner ni valet så var det rätt, förlorar ni valet så kan du trösta dig med att alla vet vilka som stjälpte skutan, och att MGN är grön och redo för comeback. Därtill kan våra kulturrelativistiska facklor i Sverige, DN och Expressen, sitta med sin dumstrut. De har ju verkligen bidragit till okritisk journalistik till gagn för en socialistisk valseger och och en gammelnationalistisk linje. Hip Hip Hurra, länge leve Konungen.
För egen del tänker jag djävlas som partimedlem, dels genom att begöra urträde, dels genom att driva lobbying att inte rösta på Moderaterna förrän MGN är back in busienss. I väntan på detta blir det alternativa partier. mest av allt är jag irriterad på Moderaterna bristande partistrategi, tex Vellingeaffären, tex oförmågan att prata om hur vi får nya jobb genom entreprenörer och företagende, inte enbart detta tjötande om tjänstesektorn samt att jag inte är lika säker på att Schlingman täkcer upp det strategiska, nu när chefsstrategen inte hinner med Moderaterna, utan haft fullt upp med EU och kanske lite Sverige. Tyvärr har Moderaterna skjutit sig lite i foten, men jag håller änåd tummarna, i synnerhet för dig.
SW

Anonym sa...

Mats du borde ange namnet på den person som fiskade röster från samma krets och tack vore er står han idag i både riksdags och landstigs vallistan som hade mäklarroll mellan er och nya medlemma i tensta rinkeby och håller huvudet mellan sina ben och gömmer sig bakom en mur. Han får tacka er personlig .jag kommer att rösta på sverige demokraterna sorrrrrrrrrrrrrrrrrry